Betalen met de KMO-portefeuille

Alle opleidingen en trainingen van Natuurplus Academy kunnen worden betaald via de kmo-portefeuille. Ons erkenningsnummer is DV.0237619. Voor informatie over hoe je je registreert en hoe je je aanvraag indient, klik je hier. Klik hier voor een stappenplan voor inschrijven en betalen. Het volledige cursusbedrag moet uiterlijk bij de start van de cursus betaald zijn. Als wij dan de betaling via de kmo-portefeuille nog niet ontvangen hebben, dien je het bedrag eerst zelf voor te schieten.

Voorwaarden KMO-portefeuille

<strong>Opgelet!</strong> Er moet een verband zijn tussen de cursus en jouw beroepsactiviteit. <strong>Belangrijk </strong>is dat aantoonbaar gemaakt kan worden dat de opleiding bijdraagt tot de versterking, groei of transformatie van de onderneming. Elke opleiding moet bijdragen tot de verbetering van het huidige of toekomstige bedrijfsfunctioneren en betrekking hebben op de kernprocessen van de onderneming.

KMO-portefeuille kan enkel worden gebruikt voor opleidingen en cursussen waarvan de deelnameprijs <strong>minimum 100 euro exclusief BTW </strong>bedraagt.

De KMO-portefeuille is niet combineerbaar met andere kortingen, korting voor vervangingsinkomen (werkloosheid, ziekte, invaliditeit, 65+ met klein pensioen) en is ook niet mogelijk bij gespreide betaling.