Informatie momenten

Op 15 september start ons nieuwe opleidingstraject tot plant-based productontwikkelaar. Het doel van de (jaar)opleiding is het leren samenstellen, produceren en op de markt brengen van plantaardige producten. Dit kunnen voedingsproducten, voedingssupplementen, maar ook bijvoorbeeld cosmetica zijn. Het op de markt brengen van je eigen product is een grote stap, die met heel wat uitdagingen gepaard kan gaan. Daarom bieden wij deze opleiding aan, zodat jij in kleine simpele stapjes, en met de hulp van onze bekwame docenten, aan dit grote doel kunt werken. Gedurende de opleiding wordt gewerkt in kleine groepjes, zodat je niet alleen theoretisch onderlegd zal zijn, maar ook tevens de zekerheid ontwikkelt om daadwerkelijk zelf te produceren. Na de opleiding weet jij dan ook precies waar grondstoffen vandaan komen, hoe producten worden samengesteld en aan welke wet en regelgeving alles dient te voldoen. Bovendien ben je klaar om je eigen bedrijf te starten of een nieuw eigen product op de markt te brengen. Je hebt namelijk gedurende de opleiding een prototype ontwikkeld en de benodigde (verplichte) administratie, zoals autocontrole plan en productdossier, volledig op orde! Lees alle informatie over de opleiding Plant-based Productontwikkelaar.

Twijfel je of dit de juiste opleiding voor je is? Of twijfel je tussen de verschillende opleidingen die door ons worden aangeboden? Maak dan gebruik van onze informatiemomenten.

  • 24 april: Online gesprekken met Christel Van Vooren van 18.30-22.00 uur
  • 22 mei: Online of fysieke gesprekken met Johan De Smedt van 10.00-12.00 uur (online) en van 13.00-16.00 uur (fysiek op onze leslocatie)
  • 26 juni: Online gesprekken met Ruby van den Heuvel van 18.30-22.00 uur

Aanmelden kan via e-mail. Vergeet niet je voorkeursdatum en tijdstip door te geven.