Masterclass Wetgeving Voedingsmiddelen

U wilt uw eigen (plantbased) voedingsproduct, voedingssupplement of voedingsaroma op de markt brengen? Dan heeft u de verplichting ervoor te zorgen, dat uw producten veilig zijn en aan de regels voldoen. Wil je leren hoe? Schrijf je dan nu in voor onze Masterclass Wetgeving Voedingsmiddelen.

Doel van de Masterclass Wetgeving Voedingsmiddelen

De Masterclass wetgeving voedingsmiddelen reikt je een leidraad aan om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Je leert onder welke activiteit je bedrijf bij het FAVV moet ingedeeld worden en weet of een registratie, erkenning of vergunning vereist is. En je leert tevens Foodweb en Foodsup kennen. Je past de voedselveiligheid toe op basis van autocontrole en volgt de etiketvoorschriften. Tevens bekijken we of HACCP light voor jou voldoet en wat het inhoudt. We kijken naar quick start fiches, traceerbaarheid, flow chart, productdossier, allergenen, claims, plantenlijsten,.. En beter nog, we helpen je er tijdens deze masterclass stap voor stap doorheen.

Datum en plaats van Masterclass Wetgeving Voedingsmiddelen

Deze masterclass staat gepland op maandag 20 maart 2023. De praktijkweek vindt plaats op ons (leer)bedrijf Natuurplus aan de Veldhoek 33 te 9931 Lievegem (België).

Prijs Masterclass

De prijs voor deze masterclass bedraagt 123,97 euro excl. BTW. Het is mogelijk gebruik te maken van de KMO-portefeuille. Het is helaas niet mogelijk in termijnen te betalen.

Docent

Deze opleiding wordt verzorgd door cosmetica producent en veiligheidsbeoordelaar Johan De Smedt.

Aanmelden Masterclass Wetgeving Voedingsmiddelen

Aanmelden voor onze Masterclass rond de wetgeving voor voedingsmiddelen kan via de speciale pagina in onze webshop. Heb je nog vragen? Mail ons gerust!